Οδηγίες επιστροφής
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβατε.
Πριν από την επιστροφή προϊόντων για οποιοδήποτε λόγο, επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 2310 684 992.
Θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται σε άρτια κατάσταση, όπως το παραλάβατε και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια/barcode) και να συνοδεύεται από την απόδειξη της παραγγελίας.
Στην περίπτωση της επιστροφής έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε αλλαγή με ίδιο ή άλλο προϊόν μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
Έχετε την δυνατότητα να στείλετε το δέμα σας πίσω με οποιαδήποτε μεταφορική επιθυμείτε καθώς η επιβάρυνση είναι δική σας.

Το δέμα σας μέσα θα πρέπει να περιέχει:

  • το προϊόν το οποίο επιστρέφετε
  • την απόδειξη σας

Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές η φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση αντικατάσταση αυτών.


Περιπτώσεις αλλαγών

  • Αντικατάσταση ή πρόσθεση νέου είδους: για την επαναποστολή του δέματος καλείστε να αντικαταβάλετε το ποσό των 3,90€ για όλη την Ελλάδα.
  • Σφάλμα της εταιρείας: τα μεταφορικά επαναποστολής επιβαρύνουν την εταιρεία.

*Για την δέσμευση/κράτηση του προϊόντος με το οποίο επιθυμείτε την αλλαγή θα πρέπει να πραγματοποιήσετε καινούρια παραγγελία ακολουθώντας την ίδια διαδικασία μια κανονικής παραγγελίας με αντικαταβολή απλώς για να γίνει αφαίρεση του ποσού/υπολοίπου που προκύπτει από τα επιστρεφόμενα είδη σας, θα πρέπει στο πεδίο ‘’Σχόλια’’ να σημειώσετε την λέξη ‘’Αλλαγή’’.

Να σας ενημερώσουμε πως, το τελικό ποσό με την πίστωση δεν θα σας φανεί αυτόματα την ώρα που εκτελείτε την παραγγελία σας, θα αφαιρεθεί λογιστικά από πλευράς μας αφού γίνει η επεξεργασία της επιστροφής σας.


Η διεύθυνση επιστροφής είναι

ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΠΛΑΛΗΣ
1ο ΧΛΜ ΣΤΡΟΦΗΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
(ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΔΕΔΕΟΓΛΟΥ)
56430 ΝΕΑ ΕΥΚΑΡΠΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΤΗΛ: 2310 684 992